De eerste ONE-bijeenkomst van dit jaar was een feestelijke. Eén met lekkere hapjes én een voorzitterswissel. Na jarenlang in commissies en het bestuur te hebben gezeten, nam voorzitter Angenieta Snoek  afscheid van haar bestuurswerk voor ONE.

Byebye 2016

Het afscheid volgde deze avond op haar terugblik op 2016, waarin ze de hoogtepunten van ONE nog eens de revue liet passeren. Op enthousiaste wijze vertelde ze wat haar als lid nog altijd motiveert om bij ONE te blijven.

Welkom Paul Gubbels

Angenieta droeg letterlijk de voorzittersstok over aan Paul Gubbels. Paul is al een tijd actief binnen de pr-commissie van ONE en wil ons zp-netwerk naar een hoger level tillen. Wil jij kennismaken met Paul? of heb jij ideeën voor hem? Mail naar voorzitter@one-twente.nl.

Vier voorzitters

De bijeenkomst was sowieso bijzonder, want deze avond waren alle vier de voorzitters sinds de oprichting van ONE in 2007 aanwezig. Mede-oprichter en eerste voorzitter Ruud Hoemakers (rechts), initiatiefneemster en tweede voorzitter Renske Ek (2e van rechts), Angenieta (links) en Paul (2e van links). En ja, het bestuur is er met Paul van afgestapt om voorzitters op hun lengte uit te kiezen 🙂