Datum: 15 juni 2017
Tijd: 16:00 - 18:00
Locatie: De trainingsboerderij


Michel Leusink van De Trainingsboerderij

We zijn te gast bij Michel Leusink van De Trainingsboerderij, lid van ONE Twente. We maken kennis met zijn bedrijf en hij neemt ons mee in een mini-workshop.

De Trainingsboerderij

Tussen Hengelo en Enschede in het mooie Twente, goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of op de fiets via de F35. Net aan de rand van Hengelo. Weg van de drukte van de stad, in de rust van de natuur, werk je optimaal aan je eigen groei en ontwikkeling.

Op De Trainingsboerderij kom je voor jezelf. Om de volgende stap te maken in je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Workshop: Compass – Café. Ondernemen met Compassie

Tijdens deze mini-workshop toveren we de trainingszaal om tot het Compass Café. Tijdens dit inspirerend café ga je op zoek naar je verlangens, je wensen, je dromen, je eigen compass. Waar gaat je hart sneller van kloppen, waar kom jij nou je bed voor uit?  Wat wil je zien, doen en ervaren in dit leven? Ontdek en ervaar, wat je tot nu toe tegen houdt en hoe je jezelf kunnen sturen om jouw wens ook te realiseren. De inzichten tijdens deze workshop zijn zowel in het werk als privé van toegevoegde waarde.

Wat is jouw Compass?

Wat is jouw missie? Ben jij aan het doen wat je werkelijk het liefste doet? Waar wil jij nog veel meer tijd en energie in steken omdat dat zo belangrijk voor jou is. Waar loop je nu nog tegen aan en hoe krijg je het toch voor elkaar?  Welke wens wil jij in vervulling laten gaan en hoe zou je dit kunnen realiseren?

Let op: De ingang van de boerderij is tussen het weiland en de hovenier. Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar en de inloop is om 15.45 uur. Aanmelding is vereist, dus geef je snel op!

 

 

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

De trainingsboerderij
Pruisischeveldweg 220
7552AE Hengelo


Andere deelnemers:

  • Marjet van Breederoode
  • Simone Tiehatten
  • Andrea Diepeveen-Loot
  • Sheila dilling