Datum: 22 mei 2018
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Conferentiehotel Drienerburght


Alle ondernemers krijgen ermee te maken: het auteursrecht.

Dat je een foto niet zomaar mag googelen en gebruiken, dat wist je wel. Maar er is nog zoveel meer te weten over auteursrecht. Wat zijn de instinkers, hoe zit het nou met YouTube-filmpjes en een quote van Rumag, mag je die delen? Hoe kun je nou het beste jouw eigen materiaal beschermen? En mag ik op straat of in de trein een foto van iemand maken en die gebruiken op mijn social media?

De auteurswet biedt bescherming aan beeldmakers, muzikanten, kunstenaars en tekstschrijvers en schrijft voor wat je wel en niet mag doen met het werk van een ander. Overtreed je die wet, al dan niet per ongeluk, dan kan je dat flink wat geld gaan kosten. Dat wil je natuurlijk voorkomen, maar waar moet je dan op letten?

 

Joost Wery, advocaat bij van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte neemt ons mee in de wereld van auteursrecht en portretrecht. Joost is gespecialiseerd in onder andere auteursrecht. Joost gaat testen of jij weet hoe het zit, er komen aansprekende voorbeelden aan de orde en er is ruimte voor vragen, veel vragen. Zeker weten dat jij aan het einde van de avond weer een stuk meer inzicht hebt in de wereld van het auteursrecht.

 

Wij organiseren deze avond samen met netwerkorganisatie Ondernemend Roombeek, om zo het collegiale contact en het leren van elkaar nog verder te versterken.

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).
Soort ticket Prijs Plaatsen
Aanmelden als ONE'er €0,00
Aanmelden als introducé
De eerste 2x bij ONE betaal je het introductietarief. Zo kijk je voordelig of je lid wilt worden. Contant afrekenen bij binnenkomst.
€10,00
Aanmelden als gast
Als je na 2x kijken besluit geen lid te worden, ben je natuurlijk nog steeds welkom. Je betaalt dan het normale tarief. Contant afrekenen bij binnenkomst
€25,00


Kaart wordt geladen...

Route

Conferentiehotel Drienerburght
Drienerlolaan 5
Enschede


Andere deelnemers: