Datum: 28 mei 2020
Tijd: 19:30 - 21:00
Locatie: Online


Empower je Veerkracht. Met deze titel houdt ONE Twente op donderdagavond 28 mei een informatieve online bijeenkomst. De avond wordt verzorgd door Debby Teunis. Debby is eigenaar en veerkrachtontwikkelaar bij With You Coaching.

Debby Teunis is veerkrachtontwikkelaar bij With You Coaching.  (Foto: Susan Rekers)

“Van nature hebben wij moeite met veranderingen. Wij houden van structuur en regelmaat en moeten ons aanpassen zodra onze situatie anders wordt”, zo legt Debby (ook lid van ONE Twente) uit.” Op dit moment zet het coronavirus onze maatschappij en leven flink op de kop. De een kan snel de knop omzetten en de ander heeft meer moeite om dit te doen. Om je aan te kunnen passen aan een veranderende situatie heb je veerkracht nodig. Maar wat is nu veerkracht en welke paden kun je bewandelen om je veerkracht te vergroten? En hoe verwerk je kleur hierin? Graag neem ik jullie hierin mee tijdens de online workshop Empower je Veerkracht.”

Wie is Debby Teunis?

Debby (40) woont samen met haar verloofde in Vriezenveen. ‘’Vorig jaar heb ik, na 14 jaar bij ABN Amro te hebben gewerkt, besloten om voor mijzelf te beginnen’’, zo legt ze uit. ‘’Vanuit With You Coaching begeleid, coach en inspireer ik vrouwen met een chronische aandoening om met meer veerkracht onafhankelijk te worden. Ik doe dit vanuit mijn professionele achtergrond als coach bij Nobco en St!r en mijn eigen levenservaring.’’
Debby maakt onder meer gebruik van de Persoonlijke Kracht-methodiek om de innerlijke kracht van haar coachees te laten groeien. ‘’Deze methodiek combineert de elementenleer met kleurenpsychologie.’’

Online bijeenkomst via Zoom

Begonnen wordt op donderdagavond 28 mei om 19.30 uur. Zorg dat je iets eerder bent ingeschakeld. Leden van ONE Twente kunnen deze avond gratis bezoeken, niet-leden betalen 7,50 euro. Wie besluit lid te worden, krijgt dit bedrag teruggestort.

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Andere deelnemers:

  • Paulien Wilkinson
  • Karen Smid-Lesemann
  • Sandra Dwars
  • Marion Bollongino
  • Iskender Citgez
  • Alex Brasz
  • Frouke Tigchelaar
  • Bianca Tonen