Datum: 15 september 2015
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: De Melkweg


En Profil ONEDe netwerkavond van ONE op 15 september staat volledig in het teken van het maken van je online profiel.

Nog vóór deze bijeenkomst lanceert ONE een compleet nieuwe website, mét meer mogelijkheden om jezelf goed te profileren. Het gebruiken van de juiste woorden en het schrijven van een aantrekkelijke profieltekst helpt om hiermee klanten naar je toe te trekken.

Wat is een goed profiel

Een goed profiel lees je in tien tot twintig seconden, het triggert je en het nodigt uit om verder te lezen. Kortom, het is een soort uithangbord, een advertentie waarin jij je kort en bondig voorstelt. Daarom willen we je vragen om voor 15 sept na te denken over jouw Why. Voor inspiratie: download deze ‘whypaper‘.

Het belang van een goede ‘why’

Waarom doe je wat jij doet is je intrinsieke motivatie die klanten en potentiële klanten aanspreekt en triggert om verder te lezen of contact te zoeken. De ‘why’ vormt dus eigenlijk een soort brug tussen jou en de klant. Een aantal voorbeelden van een goede why zijn:
We care (Philips)
Think different (Apple)

Extra hulp bij je zoektocht

Vind je het moeilijk om hiermee aan de slag te gaan? Wij organiseren voorafgaand aan de avond bij ONE op 3 september vanaf 19.30 uur een korte maar krachtige workshop met de ‘why’ als thema. In twee uur tijd gaan we aan de slag en helpen jou. De kosten hiervan bedragen slechts € 15 voor de koffie, thee en hapjes. Meer info over onder meer datum en locatie, zie bijlage.

Vanaf 19.15 u. staat de koffie en thee voor je klaar. De avond wordt afgesloten met een drankje. Napraten bij nog een drankje kan op eigen kosten.

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

De Melkweg
G.J. van Heekstraat 408
Enschede


Andere deelnemers: