Datum: 15 april 2019
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: U Parkhotel


LET OP: Dit evenement is gecanceled.  AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK

Na een succesvolle try-out vorig seizoen volgt hier op veler verzoek een reprise! Tijdens deze bijeenkomst stellen een aantal van je ONE ‘collega’s’ zich aan je voor. En ze stellen jou als bezoeker een concrete hulpvraag. En wat is er nou leuker dan het helpen van een collega ondernemer? Wil jij meedoen als vragensteller? Stuur een mail aan pr@one-twente.nl en we nemen contact met je op!

Vragen staat vrij!

Iedere ondernemer heeft vragen, of je nu net begint of al door de wol geverfd bent.

Bijvoorbeeld: ik zoek iemand die mij kan introduceren bij bedrijf X. Of: ik zit met een vraag over mijn administratie, of een fiscaal probleem. Of: hoe kan ik mijn website verbeteren, of mijn profielfoto’s. Of: wat vinden andere ondernemers van mijn logo? Of: ik loop ergens tegenaan bij mijn huidige opdracht, heeft iemand een advies of heeft iemand dit al eerder meegemaakt?

Wat is jouw vraag?

Jij hebt vast ook een vraag die je eigenlijk wel eens aan een gelijkgestemde wil voorleggen, maar waar vind je die? Die gelegenheid krijg je bij ONE! Dank alvast na over een vraag die jij wil stellen en neem deze mee.

Geen vraag? Geef advies

Heb je even geen vraag? Kom dan vooral om advies of tips te geven. Samen weten we meer dan alleen, dat is de kracht van het netwerk!

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

U Parkhotel
De Veldmaat 8
Enschede


Andere deelnemers:

  • Sandra Dwars
  • Leo Kamp
  • Bianca Tonen
  • Marijke Van Ewijk
  • Christien Eising