Datum: 19 maart 2019
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: U-park Hotel


‘In elk bedrijf liggen de kansen om meer winst te maken voor het oprapen’

We zijn tegenwoordig zo druk met ondernemen dat we soms vergeten waarom we zo hard werken: om geld te verdienen. En dat is vaak veel minder moeilijk dan we denken.

Overal om ons heen is laaghangend fruit te vinden dat je zo kunt plukken. Met relatief eenvoudige ingrepen kun je veel geld verdienen en besparen.

De reflex van ‘zo doen wij dat hier nu eenmaal’ is in veel bedrijven nog heel sterk verankerd. We houden dikwijls vast aan onze oude gewoonten, waardoor ons gezichtsveld wordt beperkt. Dat is zonde, want daardoor laten we veel kansen liggen. Al dat laaghangend fruit vraagt om geplukt te worden. Dat kan op de volgende manieren:

  • Word een echte klantenmagneet. Zorg ervoor dat je klantenkring razendsnel wordt uitgebreid. Hoe? Gewoon door anderen voor je te laten werken!
  • Kijk met een kansgerichte blik naar je omgeving, en verzilver je kansen. Weg met al die beren op de weg. Waar het op aan komt is dat je van perspectief kunt wisselen, en de waarneming af en toe een creatieve draai geeft. Dat zet pas zoden aan de dijk.
  • Geef een flinke boost aan je omzet. Pas effectieve gedragsbeïnvloeding toe en maak slim gebruik van het internet. Vaak is een kleine investering al voldoende om je bedrijfsresultaat een flinke impuls te geven.

Tijdens deze inspirerende lezing wordt aangetoond, hoe je op eenvoudige wijze veel meer onder aan de streep kunt overhouden. Met de aangereikte kennis kun je op korte termijn meteen jouw voordeel doen!

Ton Verbeek studeerde economie en sociale geografie. In 2006 richtte hij WakeUp-YourMind op, een trainingsbureau op het gebied van creatieve denktechnieken. Hij verzorgt lezingen, workshops en trainingen met als doel de innovatiekracht van organisaties te vergroten.

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).
Soort ticket Prijs Plaatsen
Aanmelden als ONE'er €0,00
Aanmelden als niet-lid
Je betaalt bij binnenkomst contant. Word je daarna lid, dan krijg je je entreegeld in mindering op de factuur
€15,00


Kaart niet beschikbaar

Locatie

U-park Hotel
De Veldmaat 8
7522 NM Enschede


Andere deelnemers:

  • Marita Tholey
  • Linda Mei Wesseling
  • Anita Dunnewijk-Bluemink
  • Nieneke Elsjan
  • Andrea Loot