Datum: 30 maart 2021
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Online


Wat gebeurt er met jouw bedrijf als jij plotseling uitvalt door ziekte of erger? Heb jij je zaken goed geregeld, zodat anderen niet voor onverwachte verrassingen komen te staan?

Er zijn niet veel mensen die stilstaan bij de vraag wat er met hun onderneming gebeurt als ze zelf (tijdelijk) uitvallen. Hoe groot of klein jouw bedrijf ook is, het kan nooit kwaad om daarover na te denken.

Financieel adviseur Hanneke Bekke maakt in haar presentatie dit onderwerp bespreekbaar. Er wordt tijdens deze avond geen voorzet gegeven voor een ondernemers- of levenstestament, want dat is heel persoonlijk en bovendien werk voor de notaris. Waar gaat het dan wel over? Over bewustwording aan de hand van relevante vragen die elke ondernemer zichzelf zou moeten stellen.

Hanneke Bekke

Op een persoonlijke en begrijpelijke manier gaat Hanneke Bekke het gesprek met je aan. Ze wil dat mensen zich bewust worden van de financiële en praktische gevolgen voor de familie en andere belanghebbenden als er iemand ziek wordt of overlijdt.

Met meer dan 28 jaar ervaring bij een bank in verschillende functies en ruim 2 jaar een eigen praktijk als financieel vertrouwenspersoon, bekijkt Hanneke persoonlijke situaties van verschillende kanten. In haar gesprekken zet ze daarom verschillende brillen op. De ene keer kijkt ze door de bril van de notaris, de andere keer door die van de belastingadviseur. En als het nodig is om verder vooruit te kijken, zet ze de bril van financieel planner op. “Mensen de stap laten zetten om het gesprek aan te gaan dat ze liever uitstellen. Dat is het mooie van mijn werk”, vindt Hanneke. “Het brengt overzicht en rust.”

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.


Andere deelnemers:

  • Nelleke Groenink
  • Willemien Berkenbos
  • Bianca Tonen
  • Sandra Dwars