Datum: 12 november 2015
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: De Melkweg


Door Simone Beune-Tiehatten en Erwin Damhuis

BeuneJe krijgt geen 2e kans voor een 1e indruk

Vanuit dit alleszeggende gezegde nemen Simone Beune-Tiehatten en Erwin Damhuis je 12 november mee in de workshop ‘De elevatorpitch’.

Zó snel….?

ElevatorEen paar feitjes: binnen slechts drie tot zes seconden hebben mensen een eerste indruk van elkaar en krijgen ze het gevoel of je te vertrouwen bent of niet. Jouw uitstraling heeft non-verbaal al een heel verhaal verteld, ook al heb je nauwelijks een woord gewisseld. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat dit de beste versie van jezelf is!

Kort en krachtig

Daarnaast is een goede ‘elevatorpitch’ ook van belang. Geen ellenlange verhalen en verhandelingen over wat jij doet en waar je zo goed in bent. Het moet kort en krachtig zijn. De term ‘elevatorpitch’ zegt het al: je hebt maar kort voor een kennismaking (‘in de lift van een zakengebouw’).

Wat gaan we doen

DamhuisVoor de pauze helpen Simone en Erwin je bij het maken van je eigen pitch. Wat komt er bij kijken en wat zijn de do’s en de don’ts. Na de pauze krijg je de kans je pitch te presenteren voor de hele groep. Geheel vrijblijvend natuurlijk, maar let wel: je kunt beter feedback van je collega’s ontvangen dan van je potentiële klant!

Grijp deze mogelijkheid aan en kom ook 12 november naar de elevatorpitch!

 

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie

De Melkweg
G.J. van Heekstraat 408
Enschede


Andere deelnemers: