Datum: 6 januari 2020
Tijd: 20:00 - 22:15
Locatie: Vliegveld Twenthe


Update:

De inloop is van 19.30 – 19.50
Voor wie wil:
We verzamelen om 19.30 en gaan om 19.40 samen naar binnen.

Peter Koehorst staat te wachten:

 

 

ChampgneglasDe grote Twentse nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers komt er weer aan: de Rode Loper. Vorig jaar deed ONE voor het eerst hieraan mee; het enthousiasme van de aanwezige ONE’ers was groot. Logisch, want ze kregen een bijzonder gelikt programma aangeboden (zelfs Mark Rutte was er als special guest!) én konden met honderden ondernemers kennismaken, van gedachten wisselen en sparren.

Exclusief voor ONE-leden

Alleen als je lid bent van ONE, krijg je in 2020 de kans om er ook bij te zijn.  Helemaal gratis. De waarde van het programma komt neer op 75 euro, dus je mag echt wat verwachten. Om de drempel voor je te verlagen, bieden we je naar wens de kans vanuit ONE voor de deur af te spreken en dan samen naar binnen gaan. Vorig jaar werkte dat voor veel leden prettig, dus we gaan op herhaling!

Goed voorbereid; gratis workshop netwerken

En… wil jij wat aan je netwerkvaardigheden doen? Makkelijker weten hoe je in zo’n grote groep onbekende ondernemers contact maakt? Doe dan op 16 december alvast mee aan de gratis workshop netwerken die ONE speciaal voor deze gelegenheid organiseert.

Meer weten of aanmelden?

Ga naar de overkoepelende website van organiserende Twentse netwerken: Rode Loper. Of lees er alles over via onderstaande aanmeldknop.

[themify_button bgcolor=”orange” size=”large” link=”https://www.eventbrite.nl/e/registratie-rode-loper-2020-82577243759″]Meld je hier aan[/themify_button]

 

 

Locatie

Vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede


Andere deelnemers: