Datum: 7 januari 2019
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Van der Valk Hotel Almelo


De Rode Loper is dé nieuwjaarsbijeenkomst van Twente. In een inspirerend programma kijken we terug op het afgelopen jaar. Op de technologieën, de innovaties en de oplossingen uit Twente die een bijdrage leverden aan de internationale klimaatdoelen. Op maandag 7 januari zetten ondernemers in Twente samen de tweede stap naar het behalen van die doelen.

Top 5 redenen om te komen

Vorig jaar was de Rode Loper een daverend succes. Met een gelegenheidsband van musicerende ondernemers. Met een goed verhaal van gedeputeerde Eddy van Hijum. Met verbluffende oplossingen van een studente die zomaar succes boekt bij milieuvraagstukken op Schiphol. Er zijn dan veel redenen om de Rode Loper dit jaar te bezoeken. We kwamen tot deze Top 5:

 • netwerken
  Meer dan 500 collega-ondernemers uit maar liefst 24 Twentse netwerken schuiven aan. Net als talloze vooraanstaande politici. Jouw kans om contacten te leggen en zaken te doen!
 • topsprekers
  Toonaangevende ondernemers uit het Twentse bedrijfsleven delen hun inspiratie en ervaringen
 • kennis
  Jouw kansen om te ontdekken hoe je verantwoorder onderneemt en leeft.
 • borrelen
  Klink met elkaar op het nieuwe jaar.
 • gratis toegang
  En last but not least: als lid van ONE Twente mag je gratis deelnemen.

Check de socials

Houd de komende maanden Twente.com en onze sociale media in de gaten voor updates en informatie over het definitieve programma van de Rode Loper 2019. Deze uitnodiging wordt je aangeboden namens de gezamenlijke Twentse netwerkorganisaties.

Let op: aanmelden voor deze bijeenkomst geldt alleen voor leden van ONE.

Het aantal aanmeldingen is overweldigend. Er zijn nog slechts 10 plekken beschikbaar. Die geven we op volgorde van aanmelding vrij. Meld je dus direct aan via onderstaande knop. 

[themify_button bgcolor=”orange” size=”large” link=”mailto:secretariaat@one-twente.nl”]Ja, ik grijp als ONE’er deze kans[/themify_button]

 

Locatie

Van der Valk Hotel Almelo
Schouwburgplein 1
7603MV ALMELO


Andere deelnemers: