Datum: 20 januari 2022
Tijd: 19:30 - 21:30
Locatie: Zoom


Heb jij ook wel eens last van onverklaarbare hoofdpijn of spanningen in de schouders? Zit je wel eens niet lekker in je vel en weet je niet waar het vandaan komt? Of heb je moeite met kiezen welke kant je op wil?

Bianca Tonen geeft donderdag 20 januari een online workshop om je te helpen je weg weer te vinden.

Hoe doet Bianca dat?

Bianca is al 14 jaar werkzaam als therapeut. In haar praktijk gebruikt ze verschillende methodes, speciaal op de persoon afgestemd. Met een aantal behandelingen
laat ze symptomen definitief verdwijnen. Dat is in ieder geval wel waar ze voor gaat.

Voor deze avond gaat Bianca iets bijzonders doen, ze bedenkt een geleide meditatie die we gezamenlijk in de groep gaan doen. Deze meditatie is het meest effectief als je je open stelt en vooraf nadenkt over een vraag waar je antwoord op wenst te hebben. Deze vraag schrijf je op en hou je gewoon voor jezelf. Bianca zal, terwijl ze deze meditatie begeleid, contact maken met iedereen die aanwezig is en op afstand een reiki behandeling geven.

Denk je nou, maar ik heb helemaal geen klachten, ik haak af! Dat mag natuurlijk. Maar weet dat iedereen wel een moment van ontspanning kan gebruiken. De energie zal doen wat goed voor je is. Na afloop mag je je ervaring delen, ook als je niets gemerkt hebt. Dat kan, maar dat wil niet zeggen dat er niets gebeurd is.

Comfortabele kleding

Trek deze avond comfortabel zittende kleren aan. Voor een optimale ervaring, zorg dat je alleen bent en niet gestoord kan worden.

Wil jij het jaar ook beginnen met rust en ontspanning? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

(Ben je lid van ONE, log dan eerst in - rechts op deze pagina, of mobiel onderaan deze pagina).

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Locatie
Andere deelnemers:

  • Marion Bollongino
  • Bianca Tonen
  • Resy Leuverink
  • Astrid Swint
  • Frederike de Pril-Korsman
  • Jet Broekstra
  • Sandra Dwars
  • Rianne Huiskes