Datum: 22 november 2018
Tijd: 19:30 - 22:00
Locatie: Online


DOOR OMSTANDIGHEDEN GAAT DEZE AVOND NIET DOOR!

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat wil iedereen wel, maar is toch niet altijd makkelijk te realiseren als je een druk ZP bestaan hebt. Tegenwoordig zijn er natuurlijk genoeg activiteiten die je alleen en op een moment kunt doen, wanneer het jou als zp’er het beste uitkomt, geen abonnement of verplichting vragen en makkelijk in jouw schema passen, al is het maar voor één uurtje in de week.

Fit zijn maakt je een betere ondernemer?

Sporten is hip, houdt je fit en gezond en zorgt dat je als ZP’er nog beter presteert!

Racefietsen, mountainbiken, hardlopen, wandelen, zwemmen zijn populaire activiteiten die je steeds meer ziet maar wel individueel worden ondernomen.

Ook sportscholen zijn populair en niet meer weg te denken. Je kunt er gemakkelijk op jouw moment ‘binnenvallen’ en sporten op je eigen tempo, met of zonder begeleiding.

Kom van je bureaustoel!

Om jou als ZP’er sportief op weg te helpen laten we je kennismaken met Optisport en met de unieke mogelijkheden om te ontspannen of te sporten en daarnaast jouw netwerk uit te breiden. En wat is er nu leuker dan die drie te combineren op één locatie.

Tevens krijg je een kijkje in de keuken van Optisport. Wat is hun visie op de combinatie van leisure en sport. Wat zijn de concepten, hoe zetten ze dat in de markt, hoe succesvol zijn ze en waar kom je ze overal tegen. En …. waarom juist in Enschede?

Kortom: ‘Move it’!, uit jouw bureaustoel en wees er bij. Dat netwerkt ook lekker ontspannen!


Andere deelnemers: