ONE Twente heeft zich aangesloten bij ZZP Nederland. Dit betekent dat alle leden vanaf dit jaar kunnen profiteren van de voordelen van het lidmaatschap van deze organisatie.

ZZP Nederland is een vraagbaak voor zelfstandigen. Aangesloten zelfstandigen profiteren van deskundige informatie door de persoonlijke en toegankelijke helpdesk, de website en de digitale nieuwsbrieven. ZZP Nederland dient het belang van ruim 50.000 aangesloten zelfstandigen ook door kwaliteitsdiensten in te kopen met collectiviteitskorting.

De bij ZZP Nederland aangesloten zelfstandigen vormen tevens de achterban van Stichting ZZP Nederland voor de belangenbehartiging in Den Haag. Stichting ZZP Nederland is opgericht voor het gezamenlijk belang van zelfstandige ondernemers. Bundeling van krachten geeft invloed op wet- en regelgeving in Den Haag. Doel is meer ruimte voor vrije ondernemers zonder door de overheid opgelegde verplichtingen, met behoud van de fiscale ondernemersvoorzieningen.

ZZP Nederland Verzekeringen opereert met een volledige AFM-vergunning, onafhankelijk van maatschappijen en onafhankelijk van het verkoopresultaat adviseren onze mensen u objectief. Voorop staat een duidelijke voorlichting, op een wijze die past binnen het beleid van een belangenbehartiger.

Voordelen bij Collectieve Aansluiting

Individueel:

  • Elke zzp’er ontvangt een eigen inlogcode voor het ledengedeelte van de website. Dit biedt toegang tot alle dienstverlening en voordelen;
  • Inkoopvoordelen dienstverlening en producten gelden voor alle individuele aangesloten zzp’ers;
  • Financieel en verzekeringsadvies (via ZZP Nederland Verzekeringen);
  • Onbeperkt opvragen van informatie en individueel advies via onze Ondernemershelpdesk;

Voor ONE-Twente:

  • De lobbywerkzaamheden van ONE-Twente worden ondersteund vanuit Stichting ZZP Nederland;
  • De lobbydoelen van ONE-Twente kunnen door (Stichting) ZZP Nederland specifiek worden meegenomen;
  • Bijeenkomsten kunnen in de agenda op de website van ZZP Nederland en in de nieuwsbrief vermeld worden.