We hebben al behoorlijk kunnen proeven aan de zomerse temperaturen, maar ook aan onstuimig weer. Hoe het ook zij: de vakantieperiode breekt weer aan. De meesten trekken er op uit. Soms ver weg, soms dichtbij. Een luxe vakantie in een hotel of een simpele met een tentje in the-middle-of-nowhere. De boel in ieder geval even de boel laten en heerlijk ontspannen. Ook een periode waar je goed na kunt denken of je tevreden bent met hoe het de afgelopen tijd is gegaan.

Ook ONE Twente gaat even op zomerstop. Er is veel gebeurd in een jaar. Als kersverse voorzitter heb ik een mooi ZP ondernemers netwerk mogen voorzitten. Een turbulente periode met veel werk wat in de vereniging is gaan zitten. Dit doe ik gelukkig niet alleen, maar met nog 5 andere Zelfstandig Professionals die zich inzetten om ONE Twente op de kaart te zetten voor alle aangesloten ZP-ers.

Het afgelopen jaar zijn er mooie dingen gebeurd waarvan we telkens weer energie mochten krijgen. Informatie is ons door diverse partijen gegeven waardoor we weer slimmer zijn geworden, denk aan tips en trucs van Bert Beukers van ROZ over hoe je jezelf kunt presenteren, of de belastingtrucs van Bas Pasman van Bas-is administratie, koude en warme acquisitie van Yolanda van Eqib en natuurlijk hoe je Chat GPT kunt gebruiken voor je onderneming ons bijgebracht door Danie van Stijn van Projec-d.

Maar behalve dat zijn we vooral ook gezellig bezig geweest. Behalve een cocktail workshop en wijnproeverij, hebben we elke bijeenkomst ruim de gelegenheid om elkaar te spreken. Regelmatig komt daar dan weer een mooie samenwerking uit.

ONE Twente is volop in beweging en dat is mooi!

We gaan er even tussenuit, maar zien jou graag na de zomervakantie terug in goede gezondheid en met een positieve visie voor het komende seizoen.

Good goan!

Johan van Wensen

Voorzitter ONE Twente