Training Verenigde Maakindustrie Oost: Online zaken doen in Corona tijd.

VMO (Verenigde Maakindustrie Oost) start maandag 25 mei met een training over Online verkoop en dienstverlening binnen je bedrijf. Hoe doe je dat, hoe kom je aan nieuwe opdrachten en klanten in deze tijd?
Geen opdrachten betekent geen euro’s. Dat is de realiteit. Natuurlijk is het afhankelijk van het product of de dienst, maar voor iedereen geldt, er moet geld binnen komen.

Vaak komen de opdrachten via een sales-afdeling. Zij bezoeken klanten/prospects, gaan naar beurzen en bijeenkomsten. Dit is essentieel voor een bedrijf, maar, dat kan in veel gevallen nu even niet, dus moet men op een andere manier gaan werken door bijvoorbeeld te bellen en te mailen, digitale afspraken en webinars te plannen en het gebruik van social media.

Het voelt misschien tegendraads, maar juist nu kan het interessant zijn om telefonisch te acquireren. Contactpersonen werken regelmatig thuis en hebben daardoor meer tijd om je te woord te staan. Maar, als je niet beschikt over de directe contactgegevens dan kan het telefonisch acquireren lastig zijn.

De training

Online training: Introductie – hoe kom ik aan nieuwe klanten?

Doelgroep: DGA’s / Verkoop binnendienst / Verkoop Buitendienst van MKB Nederland. Bij voorkeur bedrijven waar de verkoopafdeling bestaat uit 1 of 2 medewerkers, vaak ook de DGA zelf, waarbij de professionaliteit van de verkoopafdeling in de kinderschoenen staat.

Doel: Hoe ga je praktisch en laagdrempelig om met het werven van nieuwe klanten.

Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze training.

Intensiteit: 1.5 uur per sessie (1 uur theorie o.b.v. vragen en behoefte, 30 min. voor uitloop en vragen) • 4 sessies.

Frequentie: 2 sessies per week

Data en tijden:

  • Maandag 25 mei van 15.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag 29 mei van 15.00 tot 16.30 uur
  • Woensdag 3 juni van 15.00 tot 16.30 uur
  • Vrijdag 5 juni van 15.00 tot 16.30 uur

Er zal worden gewerkt met groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat iedereen de ruimte en mogelijkheid krijgt om vragen te stellen en deze vragen goed kunnen worden behandeld. Bij meer aanmeldingen worden nieuwe groepen gemaakt, zodat iedereen een kans krijgt om deel te nemen.

Na aanmelding ontvang je een link waarmee je je kunt aanmelden voor deelname.

Aanmelden training bij Petra Deterink: Online zaken doen in corona tijd