De vakantie is voorbij en we zijn, als het goed is, weer aan de slag gegaan. We hebben vast een paar mooie ervaringen erbij. Wat betreft het weer waren het mogelijk wat minder mooie ervaringen. Maar ja, slecht weer bestaat niet, alleen ander weer dan verwacht, toch!?

Ik weet niet hoe het met jullie gaat, maar ik ben alweer volle vaart aan de arbeid. Gelukkig heb ik leuk werk en vind ik dat dus niet zo erg. Hopelijk geldt dat voor jullie ook.

Met het bestuur van ONE Twente hebben we ook alweer om de tafel gezeten om het nieuwe seizoen door te nemen. Er staan weer leuke evenementen op de planning: hoe leer je natuurlijk ‘nee’ zeggen, waar investeer je in, hoe geef je leiding en wie heeft er zin om een gokje te wagen met kerst? Uiteraard is er nog veel meer… kijk vooral even in de agenda op onze website en reserveer de geplande dagen in je agenda.

Nu we het toch over het bestuur hebben: de dames van het secretariaat hebben aangegeven dat zij per 1-1-2024 het stokje willen overgeven. Gelukkig hebben we Heiko Link van Provocatief Coaching bereid gevonden om de taken op zich te nemen. Daar zijn we heel blij mee.

ONE Twente is dus wederom volop in beweging en dat gaan we merken!

We hopen jullie te zien op onze bijeenkomsten, want samenwerken doe je niet alléén.

Ik zie je snel!

Johan van Wensen

Voorzitter ONE Twente