One’er Yvonne Lemmens nodigt hierbij van harte alle leden van ONE Twente uit voor  de benefietavond voor Werken zonder Grenzen op 19 januari. Tijdens deze avond neemt Werken zonder Grenzen initiatiefnemer Gijs van Bilsen de deelnemers mee op de reis van idee tot actie, en deelt hij hoe je van je idee een succes maakt waar de wereld niet omheen kan. We starten om 19.30 uur bij Concordia aan de Langestraat 56 in Enschede. Meer informatie over Werken zonder Grenzen is te vinden via www.werkenzondergrenzen.nl.

Benefietavond voor Werken Zonder Grenzen
Ik nodig hierbij van harte alle leden van ONE Twente op 19 januari uit voor de benefietavond voor Werken Zonder Grenzen bij Concordia aan de Langestraat in Enschede. Deze avond is erg interessant voor ZZP-ers. Gijs van Bilsen is keynote spreker en hij heeft een inspirerend verhaal over hoe jij een idee (voor een goed doel, voor een onderneming) kunt realiseren en tot een succes maken.

Ik steun Werken zonder Grenzen en daag jou uit dat ook te doen!

Hoeveel vluchtelingen hebben dadelijk een baan dankzij jou? Ik steun Werken zonder Grenzen en daag jou uit om dat ook te doen door een aantal werkplekken voor vluchtelingen te sponsoren.

Waarom?

Werk is de beste manier om te integreren en echt onderdeel van de maatschappij te worden. Doordat je zinvol bezig bent, groeit je zelfbewustzijn en ben je minder afhankelijk van anderen. Voor werkgevers zijn vluchtelingen een bron van potentieel talent. En er is nog economische winst ook: mensen die werken betalen belasting en dragen bij aan onze samenleving! Daarom is er Werken zonder Grenzen. Zij brengen de talenten van vluchtelingen in beeld en koppelen hen aan werkgevers met interessante vacatures. Zo werken we samen aan een mooiere maatschappij!

Hoe?

Werken zonder Grenzen richt zich juist op de werkgever. Gelukkig zijn er veel organisaties die vluchtelingen begeleiden. Maar ook de werkgever mag daarbij geholpen worden. Die hulp biedt Werken zonder Grenzen. Ze inventariseren waar in de organisatie een goede plek is, werven en selecteren en organiseren een jobcoach waar zowel werkgevers als werknemers met vragen terecht kunnen.

Wat?

Ze hebben al veel bereikt in 2016. Bijna 100 vrijwilligers hebben een klein of heel groot steentje bijgedragen, De grote dagbladen, Radio 1 en het NOS acht uur journaal kwamen langs. Stichting Doen, Kansfonds en Ilja Leonard Pfeiffer steunden hen al. Meerdere ondernemers hebben al werkplekken toegezegd en de eerste matches zijn gemaakt.

En nu?

Hoeveel vluchtelingen hebben dadelijk een baan dankzij jou? Als Werken zonder Grenzen € 20.000,- euro ophaalt voor 26 januari, helpen ze in 2017 minimaal 40 mensen aan het werk. € 500,- per vluchteling dus. Hoeveel werkplekken sponsor jij? Uiteraard geef je niet alleen uit het goede van je hart. Als je werkplekken sponsort, gaat Werken zonder Grenzen ook met jou in gesprek over hoe vacatures in jou organisatie ingevuld kunnen worden door een vluchteling.

Ik hoop dat je de uitdaging aan wilt gaan.

Je kan direct doneren door hier te klikken of contact opnemen met Gijs van Bilsen (gijs@werkenzondergrenzen.nl – 06-16316105) om verder te praten.

Met vriendelijke groet ,

Yvonne Lemmens