In het voorprogramma van ‘De ZP’er draait door’ op 11 oktober staat een bruisend walking dinner. Ondernemend Roombeek tekent als medeorganisator voor dit gevarieerde onderdeel. Ontdek hieronder hoe het walking dinner eruit ziet.

Highlights van Roombeek

Onder de leiding van gidsen van het Huis van Verhalen wandelen we langs een aantal highlights in Roombeek. Hierbij belichten de gidsen mooie verhalen die velen, zelfs ondernemers in Roombeek, nog niet kennen. Zo word je meegenomen op ontdekking in je eigen wijk waarbij je te horen krijgt over het heden en verleden en de architectuur en filosofie achter de opbouw van de wijk.

Culinair randje

Het programma leidt langs drie plekken die de wandeling van een culinair randje voorzien.

  1. In restaurant bij Rozendaal dat grenst aan museum TwentseWelle wacht een heerlijk voorgerecht.
  2. Good food staat klaar bij het verhaal over ondernemen bij de CeeSpot: Roombeeks eigen ‘co-working space’ voor creatieve ondernemers. Hoor hier over de grote diversiteit aan gevestigde bedrijven,  de huisvestingsmogelijkheden en activiteiten van de organisatie én ontdek de plannen meer over achter de containers voor de deur..
  3. De wandeling sluit af met een ijsje van De Lunchkamer. Via de Lasonderbleek loop je terug naar Prismare met uitzicht op de huizen van de Lonnekerspoorlaan en het Balengebouw, waar Tubantia vers is ingetrokken.

Ben jij erbij?

Zorg dat je erbij bent. Meld je aan via de pagina ‘De ZP’er draait door’.