Startersevent PosterROZ organiseert met medewerking van alle veertien Twentse gemeenten en de provincie Overijssel een groot Startersevent op donderdag 2 juni 2016 van 15.00 tot 21.30 uur in de Gieterij in Hengelo. Heb jij de afgelopen drie jaar een eigen bedrijf gestart? Of wil je dat binnenkort doen? Kom dan ook. ONE Twente is er natuurlijk ook bij.

Hoe doe jij dat?

“Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen op één plek met het Startersevent Twente”, aldus Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering ROZ en betrokken bij de organisatie.

Welke powersessie doe jij?

Doe kennis op in powersessies over diverse startersthema’s. Denk aan sessies op het gebied van social media, fiscaliteiten en administratie, marketing, juridische aspecten, zoekmachinemarketing, crowdfunding, starten vanuit een uitkering, groeien, franchising en sociaal ondernemen.

Netwerkplein, dáár moet je zijn

Haal ook informatie bij stands van organisaties en bedrijven die kunnen helpen bij de start of doorgroei van je bedrijf en wissel ervaringen uit op het Startersplein. Netwerken staat gedurende het event centraal. Op het speciaal daarvoor ingerichte Netwerkplein worden netwerkactiviteiten verzorgd, vind je netwerkorganisaties zoals ONE en maak je kennis met andere bezoekers.

Programma en aanmelden

www.starterseventtwente.nl