Oktober 2016

Bekijk deze email in je browser

UITNODIGING

12 oktober:
Communicatiemarkt
Speeddate met experts
 

Hallo lezer,

Ook jij zit vast wel eens met vragen over wat en hoe je communiceert. Zegt mijn website wat ik zeggen wil? Kom ik met mijn visitekaartje goed voor de dag? Is mijn LinkedIn-profiel representatief? Hoe gedraag je je als je gaat netwerken? Waarom zou je gaan bloggen en hoe doe je dat?

Speeddate met experts

Om op dit soort vragen antwoorden te krijgen houdt ONE een communicatiemarkt. Hier krijg je de kans om met communicatieprofessionals te speeddaten. Deze experts, die net als jij ZP’er zijn, geven jou de antwoorden waar je mee vooruit kunt.
 

Om op dit soort vragen antwoorden te krijgen houdt ONE een communicatiemarkt. Hier krijg je de kans om met communicatieprofessionals te speeddaten. Deze experts, die net als jij ZP’er zijn, geven jou de antwoorden waar je mee vooruit kunt.

  1. Beeld maakt het verschil – Beeld zegt meer dan woorden, beeld werkt snel en blijft lang hangen. Als je een goede indruk wil maken, is het belangrijk dat foto’s op je website en in je sociale media kwalitatief goed zijn en dat ze passen bij het verhaal dat je vertelt. Paulien Wilkinson is fotograaf en maakt onder meer portretten en bedrijfsfoto’s. Zij kijkt met jou of je profielfoto en belangrijke foto’s op je website aansluiten bij wat je bedrijf uitstraalt.
  2. Social Media Banners – Alex Brasz (Prescriptio Marketing | Reclame | Media) vertelt je hoe jouw banner overkomt. Denk aan je Facebook-cover of je Twitter-achtergrond. Want vertellen die wel het verhaal dat jij wil vertellen? Alex geeft tips.
  3. Bloggen – Marjet van Breederoode (Bizzka) is expert op het gebied van websites en blogs. Zij geeft advies over hoe je structuur aanbrengt in je website en in je blog, hoe je inhoud aan je blog geeft en hoe je de presentatie van je blog compleet maakt.
  4. Overtuigende teksten – Van website en nieuwsbrief tot offerte, breng ‘t mee. Loes Grooters (Partners in tekst) adviseert je dan hoe jouw tekst sneller voor een klik met mogelijke klanten zorgt. Loes schrijft al 15 jaar overtuigende teksten. Ook traint ze mensen hierin. Wat haar uniek maakt? Onder meer haar garantiebewijs voor begrijpelijke taal. Al vele partijen profiteerden hiervan. Van IKT, onderwijs en zorg tot Kamer van Koophandel, landelijke kinderopvang en… kleine zelfstandigen.
  5. Social Media Profiel – Heb jij je profielen op je social media goed ingevuld? Kom je sterk en krachtig naar voren? Zit er eenheid in het geheel? Niels Meijerink (Niels Meijerink Communicatie en Identity Management) geeft je graag zijn visie, zodat jij je nog beter kunt profileren.
  6. Visuele identiteit – Martin van Laar (Martin van Laar Grafische Vormgeving) vertelt je hoe je overkomt aan de hand van bijvoorbeeld jouw visitekaart of de flyer die je aan klanten uitdeelt. Want die moeten wel overeenkomen met wie jij bent en wat jij doet als zelfstandig professional. Volg zijn tips op en het komt goed.
  7. Persberichten – Met een artikel in de krant verschijnen zonder dat je reclame hebt gemaakt. Dát is de kunst. Waar let je op als je een persbericht schrijft? Hoe genereer je media-aandacht? Neem je persbericht mee en onze expert, Paul Gubbels (Pakkende Tekst), geeft er zijn visie op.
  8. Is je website up-to-date? – Een potentiële klant kijkt veelal eerst op je website. Wat ziet hij daar en welke indruk maak je met je website? In een korte analyse geeft Masja Esselink-Huurneman (Ontwerpstudio MOOIMAZ) jou tips en tricks die je helpen met uit te stralen wat je wil uitstralen. Masja geeft je advies over buttons, over een logische volgorde en ze vertelt je welk soort klant blij wordt van jouw website.

 

Meld je aan!

Er zijn die avond meerdere experts aanwezig uit verschillende communicatiedisciplines. Na je aanmelding krijg je van ons een bericht en kun je aangeven met welke drie experts jij die avond wil speeddaten.

We zien je graag op 12 oktober!

Praktische informatie

Tijd

Start: 19.30 uur. Inloop: 19.15 uur.   Eindtijd programma: + 21.45 uur. Daarna napraten met drankje.

Kosten

Leden:       gratis
Niet-leden: €10 incl. koffie/thee + 1 drankje. 
(na 2x: €25 p/k of lid worden à € 85 p/j) 

Waar?

De Melkweg, GJ van Heekstraat 408, Enschede
(zie kaart voor de route)

AANMELDEN

PS Kun je niet? Noteer dan alvast de volgende avond: 14 november!
Meer info of nalezen: www.one-twente.nl/nieuws

Facebook

LinkedIn

Website

Copyright © 2016 Stichting ONE Twente, All rights reserved.
Je ontvangt deze mailing omdat je lid bent van of geïnteresseerd bent in ONE Twente.

Our mailing address is:

Stichting ONE Twente

p/a Valkenhof 4

Borne, 7622 BR

Netherlands

Add us to your address book

Wilt u geen mailingen meer van ons ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
U kunt hier uw gegevens wijzigen.

Email Marketing Powered by MailChimp