Welkom bij ONE Twente

Bedankt voor je aanmelding bij ONE Twente! En welkom als lid.

Wat is handig om te weten:

Factuur

Normaal gesproken krijg je een factuur voor het lidmaatschap van de penningmeester. Normaal gaat je lidmaatschap trouwens in zodra de betaling bij ons binnen is.

Log in

Je krijgt binnenkort een mail met je inloggegevens.
Heb je deze mail na 2 dagen nog niet gekregen? Neem dan even contact op met webmaster@one-twente.nl, want dan is er iets mis gegaan.

Profiel

Naar aanleiding van je aanmelding, wordt er een profiel voor je aangemaakt op de website. We raden je aan om dit profiel aan te vullen. Hiervoor moet je inloggen met je inloggegevens. Als jij je profiel goed invult, vinden andere leden en zelfs ondernemers buiten ONE je beter. En zelfs via Google ben ben je dan goed vindbaar.
In de eerstvolgende nieuwsbrief noemen we jou ook als nieuw lid. We bouwen daarbij een link in naar je profiel, zodat lezers dan makkelijk doorklikken en zo meer over jou en je werk ontdekken.

Met een “banner” van je onderneming en een goede profielfoto, ziet je profiel er veel beter uit. Kijk maar eens bij de andere leden van ONE.

Een handleiding voor het invullen vind je op het inlogscherm https://one-twente.nl/login/. Door daar na inloggen op je foto te klikken, kom je bij je profiel.
In je profiel vragen we je ook om jouw beroep in te vullen. Staat dit beroep niet in de lijst, stuur dan een mail met het beroep dat je hebt naar nieuwsbrief@one-twente.nl.
Voeg jij je profielfoto toe? Zorg dan dat die lichte of effen achtergrond heeft. Vakantiekiekjes zijn dus meestal minder geschikt…

 

Nou, dit was het voor het moment. Zien we je op de eerstvolgende ONE-bijeenkomst? Graag tot dan! Misschien meteen een mooi moment jezelf live voor te stellen?

Nogmaals bedankt voor je lidmaatschap en tot gauw,

ONE Twente

Pin It on Pinterest