Wil jij ondernemen 3.0? Doe dan mee aan Multiply. Het project Multiply brengt MKB-ondernemers en 3e jaars studenten van Saxion Hogeschool bij elkaar met als doel voor jou een (business) plan te schrijven dat er toe doet’ en dat jou meer inzichten en houvast biedt in een steeds sneller veranderende wereld.

Hoe werkt het?

Je wordt voor een periode van 3 maanden aan een student gekoppeld om deze doelstelling te realiseren. Ook word je begeleid door coaches, zijn er inloopspreekuren om vragen te beantwoorden en worden er 3 workshops georganiseerd ter inspiratie. Het is de bedoeling dat je minimaal drie keer aanwezig bent bij een inloopspreekuur / coaching / weekafsluiting.

Wie zitten achter dit project?

Multiply is een initiatief van Saxion Hogeschool, the CeeCee Community, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen.De uiteindelijke doelstelling van Multiply is om MKB bedrijven en studenten beter te maken, daardoor onze stad aantrekkelijker en boeiender te maken om in te werken, studeren, wonen en leven.

Meer weten?

De voorbereidingen voor de cyclus van februari 2017 zijn inmiddels in volle gang. Binnenkort lees je op deze website meer hierover. Of lees alvast meer op de site van Saxion>>