Bekende Tukkers gast in talkshow Harm Edens

Op het grote event De ZP’er draait door van 11 oktober presenteert Harm Edens een wervelende talkshow. Tijdens de talkshow voelt hij beroemde Twentse ondernemers aan de tand over hoe zij zijn doorgedraaid.

Gasten bekend

  • Joost Diepenmaat van boekhoudsoftware Moneybird
  • Kathy van Eijkelenburg bekend van Trimm
  • Youp Meek van Sheltersuit
  • Dorothée Loorbach van o.a. Het Geldproject
  • Jerry Kroezen, o.a. acteur
  • Arjan Kampman, ondernemer en gemeenteraadslid

Meer over de gasten

Joost Diepenmaat, boekhoudsoftware Moneybird

\"\"Text content

Joost Diepenmaat is een van de oprichters van Moneybird, een boekhoudpakket dat ondernemers gelukkig maakt!

Voor wie

In de afgelopen jaren groeide Moneybird uit tot marktleider in het ZZP en klein-MKB segment.

Zijn verhaal

Tijdens deze avond deelt Joost graag zijn ervaringen bij het opbouwen van een organisatie waarin geluk en gezonde work-life balance centraal staat.

Kathy van Eijkelenburg

\"\"

Ik help organisaties, MT’s, teams en individuen van hun ‘waarom’ dagelijkse praktijk te maken. Met begrip en respect voor het verleden, wetend waar ze naartoe we op weg zijn, help ik hen in het hier en nu de juiste stappen te zetten. Want It’s always now!

Ze helpt graag samen met anderen problemen op te lossen en organisaties en mensen te verbeteren. In het onderwijs en in het mkb. Ze is op haar plek als het gaat om duurzame verbetering, zoals grotere klanttevredenheid, blijere medewerkers, beter lopende processen en dat vaak in combinatie met meer zelforganisatie bij teams. 

Als interimmer of meewerkend coach helpt ze organisaties flinke stappen verder te komen en daarbij maakt ze zichzelf keer op keer overbodig. Daarnaast leidt ze projecten en coacht en traint ze teams en individuen. 

Youp Meek, Sheltersuit

\"\"

Sheltersuit produceert jassen met een aanritsbare slaapzak voor daklozen en vluchtelingen. Het gebruikte materiaal bestaat uit restmateriaal van onder andere TenCate, 3M en Nomad, alles wordt gerecycled. De productie vindt plaats in een atelier in Enschede waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken, voornamelijk Syrische vluchtelingen.

Sheltersuit wil een aantal van deze Syrische mensen een contract aanbieden en vaste re-integratiepartner van de gemeente worden.  Als stichting zoekt Sheltersuite naar donaties om het project draaiende te kunnen houden. Aankomend winter is het doel om minimaal 1000 pakken naar Lesbos te brengen.

Sheltersuit is genomineerd voor de Dutch Design Awards 2017 en de German Design Awards 2018.

Dorothée Loorbach

\"\"

Dorothée zet mensen aan. Dat doet ze vooral als trainer en spreker. Ook geeft ze Personal Branding-sessies aan studenten en pas afgestudeerden. Bedrijven helpt ze met Internal Branding: doen wat ze beloven. 

Vorig jaar werkte ze aan drie bedrijven en was ze daar op alle vlakken succesvol in, behalve financieel. Ze was blut en startte Het Geldproject, waarmee ze leerde van zowel haar eigen fouten als van de lessen van topondernemers die ze interviewt. Daarover schrijft ze een boek, zodat ze andere zelfstandig professionals kan helpen dat te doen wat ze het liefst willen doen en daarmee succesvol te zijn. 

Na zes maanden was ze vrij van geldzorgen en inmiddels doet ze precies wat ze wil doen. [Nee, het boek is nog niet af. Ze heeft het te druk. :-)]

Jerry Kroezen, Rainbow Janny

\"\"

Een creatieve man met een achtergrond in de beeldende kunst en de horeca. Ooit was hij uitbater van het Media Art Café Berlijn, ook wel bekend als MAC Berlijn. Maar ook in Willem Wilminks stamcafé Het Bolwerk was Jerry een gangmaker.

Inmiddels focust hij zich nu alleen op gezelligheid met mensen via entertainmentbedrijf Jerry\’s Special. Hiervoor dost hij zich uit in exotische en minder exotische uitmonsteringen met of zonder zijn opvallende theatercamper.

Als \’Diny van Muursel\’ organiseert hij spelprogramma\’s en op social media staat hij bekend als Dr. Marie-Ann Kwekkeboom in de rubriek \”Het voorwerp van de week\”.

Arjan Kampman, ondernemer en raadslid

\"\"

Zelfstandig professional sinds 2013. Begeleidde onder meer  wethouders, directeuren, managers en medewerkers in de uitvoering in arbeidsmarktregio’s bij de decentralisaties in de sociale zekerheid. Deed dit als aanjager en procesmanager om verbindingen tot stand te brengen tussen mensen, focus op de overeenkomsten en gezamenlijke belangen.

Sinds april 2014 ook raadslid voor de PVDA in Enschede. Met werkgelegenheid in zijn portefeuille. In zijn vrije tijd voorzitter van voetbalvereniging Rigtersbleek. 

Hij inspireert deze dag graag door te vertellen wat de politiek doet voor ZP en klein MKB en over hoe hij zich naast zijn drukke werk als vrijwillig inzet voor een ander.

Ga jij van deze ondernemers leren?

Verzeker je zelf van een plek. Meld je hiervoor meteen aan via de evenementenpagina.

Pin It on Pinterest